10 Mayıs 2018 Perşembe

YAZ OKULU YADA YAZ KAMPI

Yaz Okulu yada Yaz Kampı araştırırken dikkat edilecek konuların başında doğayla iç içe bir kamp olmasına dikkat etmelisiniz. Çocuklar rahatlıkla hareket kabiliyeti ve neşe içinde koşacak, Aktiviteleri doğada yapacak, çocuklar ve öğrenciler gürültü yapma, koşma, tırmanma demeden sadece eğitmenlerin kontrolünde yapılan hareket özgürlü sahip bir kamp düşünmelisiniz.

Özellikle İstanbul Yaz Kampı, Anadolu yakasında Üsküdar'da bulunan şevket aktalay İzci okulun da düzenlenmektedir. Doğaya açılan bir pencere gibi olan 10.000 dönüm üzerine kurulu olan koru içerisinde yapmaktayız.İstanbul yaz kampı içinde  tahmin ettiğiniz üzere hava çok daha temiz ve oksijeni olan konumu ile tercih edilmektedir.

Çocuklarımızın ders yılının bitmesi ile nefes alacak, bol oksijenle kanları temizlenecek, Vücutlarındaki negatif elektiriği ayakları ile toprağa basarak streslerini atmış durumdadır.

İstanbul'da koru içerisinde düzenlenen  kamp çocuklarımız şehrin gürültüsü ve  karmaşasından, uzaklaşmış ve çadırlarını kurarak gece aktiviteleri ile , spor yaparak  enerji toplamış olurlar.

Türkiye İstanbul yaz okulun'da, Çocuklarımızın doğal olmayan her şeyin etkisi kaybolmaya başlayarak yenilenme sürecine girer. Böylece dış etkilerden kaynaklı sorunlarda bir azalma gözlenir.

Yaz Kampı programı, sabah sporu ile doğada başlar, akşam beşte biter. Aquakamp Spor Aktivitesi olarak Yüzme, Basketbol, Tenis gibi sporların dışında Etüt saatlerinde Okçuluk, Resim, Satranç ve survivor yarışmaları yapılmaktadır.

Hiç yorum yok: