22 Mayıs 2018 Salı

ÇOCUKLARA İÇİN EN FAYDALI CİMNASTİK HAREKETLERİ

GELİŞEN CİMNASTİK ÇOCUKLARA BU SPORU SEVMELERİNE NEDEN OLMUŞTUR

Son yıllarda Jimnastik Kursu ve salonlarının artması bu spora ilgiyi önemli ölçüde artmıştır. Jimnastik antrenörleri kendilerini önemli ölçüde geliştirmeye başladı. Bunun yanında spor kulüpleri bu spora desteği artırmaktadır. Günden güne artış gösteren Jimnastik salonları artış göstermektedir.

CİMNASTİK SPORUNDA BİLİMİN ÖNEMİ

Son yıllarda ilerleyen bilim ve çeşitli araştırmalar jimnastik sporunun da gelişmesine destek vermektedir. Hareket sırasında yapılan kamera çekimlerinin analizleri sporcuların bir çok hatasını düzeltmelerine neden olmuştur. Jimnastik Kursu çalışmalarında teknolojinin yardımıyla bu spordaki
rekorları artırmıştır.


GİDEREK ARTAN RİTMİK CİMNASTİK SEVGİSİ

Son yıllarda yapılan araştırma neticesinde ritim Cimnastik en çok tercih edilen branş olmuştur. Bu branşa katılımda önemli ölçüde artış olmaktadır.  Özellikle ritmik Cimnastik göze hoş gelen seyir zevki ile olimpiyatların gözdesi olmuştur. Ritmik Cimnastik  bu branşla ilgili pek çok bilimsel başarıyı ortaya koymuştur.

CİMNASTİK SPORUNDA BİR DİĞER TERCİH EDİLEN BRANŞ AEROBİK OLMUŞTUR

Cimnastikte başarılı olmaK kadar göze hoş gelen ve müzikle birlikte eğlenceli şowları ile aerobik branşı en çok izlenilen branşlar arsındadır. Cimnastik Kursu alt yapılarına kayıt yaptıran cocuklar bu branşta başarılı olmak istiyor. Aerobik Ülkemizde yeni gelişme göstermektedir.

Hiç yorum yok: