8 Mayıs 2018 Salı

İNGİLİZCE DİL GELİŞTİRME KAMPI

ÇOCUKLARA İNGİLİZCE DİL KAMPI TÜRKİYE

İngilizce Dil Kampı eğitimini, Yaz Kampları içerisindeki Programlarda her zaman yer bularak yapılan kamplardır.. Bunun sebebi velilerimiz Çocukların okulda öğrendiği yeterli olmamakla beraber geliştirilen pratik yapma imkanı bularak İngilizce bilgisini Dahada geliştirsin ve en önemlisi İngilizce pratiği yapsın düşüncesidir.

DİL KAMPINA KATILIM YAŞI NEDİR

Dil kampı yapmak için yurt içi ve yurt dışından gelen öğrencilerle tanışıp onlarla İngilizce konuşarak yapacakları ortamı Yaz Kampları' nda bulmalarıdır. Çocuklarımız katılım yaşı  09-17 Yaş arası yapılan Gençlik Kamplarındaki aktiviteler bu programları öğrencilerimize sunmaktadır. Bu program ve etkinlikleri yaparken, hem unutulmaz bir yaz tatili, hem yoğun bir İngilizce pratiği yapma imkanı bulmaktadırlar.

HANGİ ÜLKELERDEN KATILIM OLMAKTADIR

Çocuklar için Ailelerin tercihleri arasında yapılabilecek en verimli ve eğlenceli yapılan kamp tipi olarak yaz tatillerden biri de yurt dışında olduğu kadar, yurt içinde gerçekleşen Uluslararası İngilizce gelişim Yaz Kamplarıdır. Bunun en önemli sebebi Yurt dışından, İngiltere, Almanya, Hollanda, İtalya, İspanya ve Fransa gibi Ülkelerden gelen Öğrenciler Pratik yapma imkanı bulmalarıdır.

TÜRKİYE İNGİLİZCE YAZ KAMPI

Türkiye de düzenlenen, Uluslararası Aqua Dil Kampı bu alanda faaliyet gösteren En Bilindik Gençlik kampları arasındaki yerini almıştır. Yaz Tatilinde Başlayan İngilizce Yaz Kampı'na, Yurt içi ve Yurt dışından Gelen yüzlerce Öğrenci Dil Kampına katılmaktadır. Uluslararası düzeyde Yapılan dil kampı bu alanda organize edilen en büyük İngilizce dil kampı olarak Öğrencilerimize hizmet vermektedir. Çocuklarımızın, Hayatları boyunca büyük önem arz eden İngilizce, Tüm Dünyada Kullanılan ortak Dil olma özelliğini korumaktadır. İngilizce Dil Pratik Kampı  olumlu katkılar sunacaktır.

İNGİLİZCE PRATİK DİL KAMPI

Gençlerimiz yabancı dil biliyor, fakat etkin kullanmakta zorlanmakta yada Çocuklarımız, Sınavlarda başarılı oluyor ancak pratikte yetersiz kalmaktadır.Çocuklarımız, Sosyal hayatta Bildikleri İngiliceyi çekinerek konuşmakta,

Aldığımız eğitim  dil pratiğine imkan vermemekte, Dil Kursları çok pahalı Olmakta Ve en önemlisi, İngilizce bilip  konuşmaktan çekinmeleridir.İşte  Bu program tam size göre olacaktır. Bu tür Gençlik kampları için araştırmanızı yaparak çocuğunuza uygun dil kampı seçebilirsiniz.

Hiç yorum yok: