2 Nisan 2018 Pazartesi

YAZ GENÇLİK KAMPI YOĞUN İLGİ GÖRDMEKTE


AİLELER NEDEN YAZ KAMPLARINA GÖNDERİYOR 

Aileler okulların bitmesi ile beraber yaz tatilinin oldukça uzun olması ve boş zamanlarının fazla olması nedeni ile gelişimlerinin eksik kalacağı düşüncesi oluşmakta ve sosyalleşmesi için kamplara yönelmektedir. Özellikle çalışan aileler çocuklarını bırakacakları bir yer olmadığı ve spor aktiviteleri yapmaları için Yaz Kampı programlarına göndermektedir.

ÇOCUKLARIN YAŞITLARI İLE TATİL YAPIYOR

Özellikle çocukları yakından izlediğinizde ebeveynle yapılan bir tatilin çocuklara artık çok cazip gelmemesi bir başka etken olmaktadır. Aile ile yapılan tatilde kısıtlamalar ve otoritenin fazla olması çocukların sıkılmasına neden olmaktadır. Bu durumda çocuklar kendilerini sürekli odaya kapatmaktadır.

YAZ KAMPLARININ ÖNEMİ 

Okulların dışında kalan zamanın  ve son yıllarda daha çok bilinçlenilmesi talebin artmasına neden olmuştur. Eskiden aileler çocukları, Anne Anne yada Baba Annesinin yanına gönderiliyor bu da çocukların gelişimini olumsuz etkilemektedir. Yaz Kamplarında, Çocuklar yaptıkları etkinlik yada spor ile hem fiziksel hem de zihinsel olarak gelişmekte olduğu için tercih sebebi olmaktadır. |Yaz kamplarında talep patlaması

YAZ KAMPININ FAYDALARI

Yaz kampına olan ilginin  artması kampçılığın gelişmesine neden olmuştur. Bu sayede kamp kuruluşlarının sayısı artmış ve kaliteleri artmıştır. Biz size yıllardır kampçılık konusunda uzman kadrosu ve tecrübesi ile aquakamp kulübünü tavsiye etmekteyiz. Uzman kadrosu ve 15 yıldan bu yana yaklaşık 11.000 öğrenciye kampçılık yaptırmış ve şuanda eski kampçılar çeşitli kurumlarda lider konumdadır.

Hiç yorum yok: