23 Nisan 2018 Pazartesi

ANNE VE BABALARIN GÖZÜNDEN YAZ KAMPI


Yaz aylarında çocuğun enerjisini atabileceği, kendi sınırlarını fark edebileceği, sosyalliğe kapı açacak yeni arkadaşlık bağları kurabileceği, koşturabileceği doğanın güzelliklerinde toprakta gezerek toprağın canlandıran dokusunu hissedebileceği imkanları velilerin çocukları için sağlaması çocuklar için çok büyük bir artıdır.  
Eğitmenler ile birlikte kontrollü bir şekilde yaz okulları yada Yaz Kampı çocuğu yönlendirmek doğru bir hareket olacaktır. Ayrıca yaz okulu çocukların birden fazla sporu bir arada yapma olanağına sahip oldukları ve bu etkinlikleri güvenli bir şekilde yapabilecekleri bir etkinliğin dışında okul dışı eğitimin bir parçası haline gelmiştir.
YAZ KAMPI ÇOCUKLARA FAYDALAR NELERDİR?
* Doğada yapılan aktiviteler çocukların tabiat sevgisini artırır.
* Yetenekler keşfedilir, gelişir ve sağlıklı vücut yapısına sahip olurlar.
* Yaz Kampı etüt adı verilen etkinlikler el becerileri artar.
* Paylaşımı, takım çalışmasını, iletişimi, saygıyı, müsemmayı ve araştırmayı öğrenir.
* Bu spor çalışmaları sayesinde kendi becerilerini çocuk erken algılar . Bu şekilde hayatına devam eden çocukların kariyerlerinde belli başarılar elde ettikleri gözlemlenmiştir.
Ebeveynlerin dikkat etmesi gereken bir başka konuysa Yaz Okullarının okul öncesi çocuklar açısından okula hazırlık özelliği taşımasıdır. Bu durum çocuğun ruhsal sağlığı ve gelişimi açısından büyük bir önem taşır. Böylece tanımadığı bir ortamda bulunduğunda yabancılık çekmeden kendini rahatlıkla ifade edebilir. Öz güvenli ve girişken yapıda bir çocuğunuz olsun istiyorsanız aquakamp.com  en iyi seçim olacaktır.

ÇALIŞAN EBEVEYNLER İÇİN KURTARICI OLMUŞTUR

Genellikle çalışan aileler yaz tatillerinde çocukları için en doğru planı yapabilmek adına uzun soluklu düşünürler. Bu noktada Yaz Kampı oldukça önem taşımakta. Ayrıca Anne Anne ya da Dedelerinin yanında çocukların zamanlarını geçirmesi tavsiye etmediğimiz bir durum. Çocuklar aile yakınlarının yanlarında çok vakit geçirdikleri zaman hem sıkılacaklar hem de bu durum çocuğun sosyalleşmesine engel olacaktır.

Eğer ki çocuğunuzun gelişimi için en iyi olanı istiyorsanız Yaz Spor Okulu tercihini yapmalı ve bu konuda çocuğunuza destek vermelisiniz. Bu sürecin çocuğunuzun eğitimi için büyük bir adım olduğu unutulmamalıdır. Çocuklar Gelin Sizde Yaz Okullarına……

Hiç yorum yok: