19 Nisan 2018 Perşembe

YAZ SPOR OKULU KAPSAMINDA YER ALAN SPOR BRANŞLARI


Yaz spor okulu, çocukların ve gençlerin kendi yaş kategorileri içerisinde eğlenceli aktivitelere katıldığı ve spor dalında gelişim gösterdiği eğitmenler eşliğinde verilen eğitimdir. Yoğun okul ve dershane temposundan çıkan öğrenciler yaz tatili boyunca evde konsol oyunlarıyla vakit geçirip internet başında oturup dizi izleyeceğine bedenen ve ruhen eğlenceli aktivitelerle bütün bir senenin yorgunluğunu atabilirler.

Yaz okulları, anne ve babalar tarafından çocukların hem spor aktiviteleriyle haşır neşir olması hem de yaz tatili boyunca eğlenceli bir şekilde streslerini atabilmelerini sağlamak için her yaz tercih edilmektedir. Ailelerin bu aşamada çocuklarını yaz spor okuluna erkenden kayıt ettirmesi, kayıt yaptırılmak istenen kursun  dolmaması için önemlidir.

Yaz tatilinde iyi şekilde deşarj olmuş ve yeni eğitim öğretim dönemine rahatlamış bir şekilde giren öğrenciler her zaman için derslerinde daha başarılı olduğu gözlemlenmiştir. Bu bağlamda Aqua kamp yaz spor okulu bünyesinde öğrencilerine profesyonel eğitmenler eşliğinde spor aktiviteleri hazırlamaktadır.

Çocuklar tarafından yoğun ilgi gören spor aktiviteleri yas spor okulu bünyesinde yer almakta ve branşın uzmanı olan eğitmenler tarafından verilmektedir. Yaz spor okulu kapsamında yer alan etkinlikler basketbol, futbol, tenis, voleybol, yüzme, tenis, atıcılık, izcilik en sık tercih edilen spordur.  

Anne ve babalar çocuklarının üzerindeki bu sıkılmış, bunalmış ve tükenmiş havayı dağıtmak ve yüzlerine neşe getirebilmek için en iyi yaz spor okuluna çocuklarını kaydını yaptırmaktadır. Kaliteli ve iyi bir yaz spor okulu içerisinde spor aktivitelerinin konusunda uzman eğitmenler tarafından verildiği bir tesis olup, aynı zamanda da etüt imkânının da yer aldığı bir tesis özelliği taşımalıdır. Eğlenen ve kafasını boşaltan çocuklar ayrıca İngilizce başta olmak üzere yabancı dil konusunda pratik yaparak kendilerini geliştirebilmelidirler.

Aqua kamp yaz spor okulu hizmetini, profesyonel eğitmen çalışma arkadaşlarıyla birlikte 26 yıldır başarıyla hizmet vermektedir. Gözünüzden sakındığınız çocuklarınızı en güvenli ve en kapsamlı eğitimi verecek olan aquakamp merkezine içiniz rahat bir şekilde kayıt ettirebilirsiniz. Detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok: