27 Eylül 2017 Çarşamba

SAĞLIK İÇİN KİŞİLERİ YÜZME SPORUNA YÖNLENDİRMEK GEREKİR


Son yıllarda teknolojik makinalar ve aletlerin hayatımıza girmesi  bizleri hareketsiz yaşamaya  ve sedanter yaşamaya adeta mahkum etmiştir.

Peki bu olumsuzluklardan kurtulmak için ne yapmalıyız? Sizlere önerebileceğim en mantıklı sporların başında yüzme gelmektedir. Bu bireysel spor sadece mayonuzu ve havlunuzu yanınıza almanız ve biraz zaman ayırmanız yeterli olacaktır.  Size en yakın havuzu bularak işe başlayabilirsiniz.

İçinizden eğer şunu geçiriyorsanız (yüzme bilmiyorum) diyorsanız. O da çok kolay kendinize Bir Yüzme Kursu bularak işe başlayabilirsiniz. Fiziksel aktivite için yüzme düzeyini yükseltmek, hareketsiz yaşamın sebep olduğu bu olumsuzlukları bir kenara bırakabilirsiniz. Kişinin ve toplumun genel sağlık seviyesinin yükselmesi için çocukların ve gençlerin yüzme sporuna  yönlendirilmesi  gerekmektedir. Yüzme fiziksel, Fizyolojik, Psikolojik ve sosyolojik gelişimlerine katkı sağladığı şüpheye yer bırakmaz.


Bire Bir Özel yüzme dersi alarak yüzmenizi geliştirebilir ve bu sporu uzun yıllar yapabilirsiniz. Yüzme sporuna başladığınızda iş ve günün stresini oldukça kolay atabilirsiniz. İsterseniz aquakamp.com sayfasından bu konuda bilgi alabilir, tecrübeli Antrenörlerimiz sizlere yardımcı olacaktır.

Hiç yorum yok: