2 Ekim 2017 Pazartesi

AQUA JİMNASTİK KURSLARI

Aqua Spor Kulübü, Üsküdar Burhan Felek Spor Kompleksi içinde Bulunan Jimnastik Kubbe Salonu ve Bir adet Ritmik Jimnastik Kursunun Yapıldığı Salonda Çalışmalarını yapmaktadır. Her iki Jimnastik Salonunun da İşletmesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne aittir. Aqua Spor Kulübünün Dışında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sürekli olarak Çocuk Guruplarına yönelik jimnastik Kursu Eğitimi vermektedir.
Aqua Spor Kulübü Zeynep Kamil de bulunan Sağlık meslek Anadolu lisesi kapalı spor salonunda Hizmet vermektedir. Aqua Spor Kulübü, bir çok Spor Dalı gibi Jimnastik Kursları Düzenlemektedir.
1994 Yılında, Kurulduğu günden günümüze kadar Jimnastik sporuna birçok başarılı sporcular kazandırmıştır.Türkiye de yapılan Artistik Jimnastik, Trambolin Jimnastik , Sportif Aerobik ve Ritmik Cimnastik branşlarında faaliyet gösterip yarışmalara katılıyor.
Aqua Spor Kulübü  yıllardır Spora ve Sporcuya verdiği önemle hizmetinizdedir.Yetişkin Jimnastik, Pilates ve Çocuklara özel yada grup dersleriyle, stüdyo derslerimizle aradığınız her şeyi Aqua Spor Kulübünde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok: