25 Eylül 2017 Pazartesi

EN İYİ JİMNASTİK SALONU NEREDE?

Çocuklarınızı Jimnastik kursuna göndermeye karar verdiğinizde, Yapmanız gereken ilk iş size en yakın bir jimnastik salonu olmalıdır. Fakat Ülkemizde her zaman size yakın bir Jimnastik salonu bulmanız zor olacaktır. İstanbul ilinde yaşıyorsanız, Size en yakın Salon Burhan Felek spor tesislerinde bulunan Kubbe jimnastik salonu yanında askerlik şubesi karşısında bulunan zeynepkamil sağlık meslek lisesi salonu akuakamp.com'dan ulaşabileceğiniz en iyi salonlardan biridir.

Buradaki Jimnastik salonuna rahatlıkla çocuklarınızı gönderebilirsiniz. İyi bir salon kadar, İyi ve tecrübeli bir kulüp olmasına özen göstermelisiniz, Hatta kulübün Antrenörüne kadar sorgulamalısınız.

Salonlarda dikkat etmeniz gereken konulardan biride, Salondaki aletlerin yeterliliği. Evet yanlış duymadınız, sadece bir iki minder ile çocuklarımız Jimnastik yapamaz, yeterli aletler olmalıdır. Ucuz kurslar yada çok pahalı kurslar arasında bir kurs seçmeniz yerinde olacaktır.

Jimnastik Salonundaki aletlerin yeterliliği kadar güvenliği de önemlidir. Özellikle aletli jimnastik Kursunda, Çok ucuz malzemeler olmamalıdır.


Hiç yorum yok: