22 Eylül 2017 Cuma

ÇOCUK İÇİN YÜZME KURSU

Genelde çocuklar için sabit bir fikir vardır. Bu sabit fikir 3 yaş veya 4 yaşta yüzmeye başlayabilir diye bu tabii ki yetersiz bilgiden kaynaklanma dadır. Yeni nesil Antrenörler her yaş gurubuna eğitim vermekte ve ne kadar erken yüzmeye başlarsa o kadar yüzme sporu için önemlidir. Çocuklara artık bebek yaştan itibaren Çocuk yüzme dersi verilmektedir. Sadece bu yaşta Yüzme dersleri Bire bir Özel yüzme dersi olarak vermek gerekir, emniyet ön planda olmalıdır.

Çocuk  Yüzme Kursları, Türkiye de olimpik yüzme havuzlarında 03-14 yaş gurubuna verilmektedir. Velilerimiz yüzmeyi hayatlarında kullanması için yada iyi bir yüzücü olsun diye gönderiyor. Ancak Yüzme sporu fiziksel gelişim ve iskelet sisteminin gelişmesine yardımcı olduğu gibi zihinsel olarak ta dinlenme fırsatı bulur ve gelişimine katkı sağlar.

Yeni başlayan Çocuklarda belkide lisanslı olarak bir ömür boyu spor yapma imkanı bulacaklardır. Çocuklar İçin Yüzme Kursuna katılan kişiler, önce eğlence için bu sporu yaparlar. Yüzmeyi sevdirmek ve sürekli yapmak için bu gereklidir.


Hiç yorum yok: