12 Haziran 2018 Salı

YETİŞKİN YÜZME KURSUNA NASIL KATILABİLİRSİNİZ?

Yetişkin olarak, Size en yakın Yüzme Havuzlarında bulunan tesislerimizde yüzme Kursu yada Özel yüzme dersi  alabilirsiniz. Sizlere en iyi hizmeti verebilmek için lütfen bizi gelmeden önce aramalısınız guruplarımız uygunluğunu öğrenerek geliniz.

Aqua spor kulübünün düzenlediği, Yetişkinler için yüzme kursları İstanbul Anadolu Yakasında ulaşımı en kolay olan  Olimpik yüzme havuzların da vermekteyiz. 

İstanbul Anadolu Yakasında ve Avrupa yakası, yetişkinler için yüzme dersleri üç farklı havuzda devam ediyor. Üsküdar İlçesinde bulunan Burhan Felek Yüzme Havuzu, Galatasaray Olimpik yüzme havuzu ve Kartal ilçesinde bulunan Yüzme Havuzun da devam eden yetişkin yüzme kursları aylık 8 derslik paketler şeklindedir.

Yetişkin yüzme ders programı, grup yüzme ve bire bir özel yüzme kursu olarak yapılmaktadır. Yetişkin grup yüzme kursu maksimum beş kişilik gruplar halinde yapılmaktadır. Her bir guruba bir Antrenör ders vermektedir.

aquakamp Özel yüzme dersleri ise bire bir olarak verilmektedir. Yüzme havuzundan Yüzme bilen kişiler ise, spor amaçlı üyeliklerden faydalanabilir. Yüzme kursları bay-bayan karma olarak yapılmaktadır. Ancak özel yüzme dersinde bayan hoca tercihi yapabilirsiniz.

Yüzme havuzuna gelen öğrencilerimiz, Yetişkin grup yüzme eğitimlerinde su üzerinde durma, serbest yüzme ve balıklama atlama konusuna yönelik çalışmalar yapmaktadır.
Yetişkin yüzme kursuna katılan öğrencilerimiz çalışmaya gelirken yanlarında getirmeleri gereken malzemeler,mayo, havlu, terlik bone ve gözlük, idrar tahlilidir.  Yetişkin Yüzme kursu ücretleri kursuna başlarken nakit olarak veya kulüp hesap bilgilerimize havale yapabilirsiniz. Havale dekontu ile müracaat edebilirsiniz.  Yetişkinlerde, her bir ders süresi bir saat olmaktadır. Yetişkin Yüzme kursu aylık derslerinizde, size ayrılan gün ve saatlerde katılamadığınız derslerin telafisi yapılmamaktadır.

Hiç yorum yok: