4 Haziran 2018 Pazartesi

ÇOCUKLAR İÇİN SANAT KAMPI


Hepimiz biliyoruz ki sanat da çocuklarımızın özellikle ruhsal gelişimi açısından spor kadar önemli bir yere sahiptir. Yaz kampı içeriğimizi oluştururken kampçılar  sadece bedensel sağlıklarını göz önüne almakla kalmayıp ruhsal olarak da sağlıklı kalabilmelerine imkan sağlayacak aktiviteler geliştirdik. 


SANAT KAMPINDA NELER VAR?

Çocuklarımız için geliştirdiğimiz bu programda sanatsal faaliyetlerle iç içe olacak olan kampçılar bu aktiviteler sayesinde hem sosyal becerilerini geliştirecek hem de ruhen arınmış, dinlenmiş şekilde geri döneceklerdir. Tiyatro, dans, müzik, şiir dinletileri yaz kampımızın sanatsal etkinliklerinin başında gelir.


BEDEN DİLİ NASIL KULLANILIR

Yaz kampı tiyatrosunda, tiyatro faaliyeti için ayrılan süre içerisinde gerek doğaçlama gerekse onlara verilmiş ya da kendi seçmiş oldukları metinleri skeç haline getirip arkadaşlarına ve öğretmenlerine sunma imkanına erişirler.  Beden dillerini aktif olarak kullanıp kendilerini ifade etme şansı kazandıkları için sosyal hayatlarında topluluk önünde durmaktan çekinmeyen çocuklar haline geleceklerdir. 


Yaz kampımızda alanında uzman dans hocalarımız da bulunmaktadır. Zumba, modern dans, Latin dansları gibi daha hareketli danslarla yaz kampı öğrenirken eğlenecek ve daha eğlenceli vakit geçirecekler. Ayrıca yaz kampı içerisinde dans etmenin tadını alıp sonrasında buna devam eden ve başarı kazanan çocuklarımızın sayısı oldukça fazladır.

SANAT KAMPINDA VURMALI ÇALGILAR

Müzik de bu yaz kampı aktivitelerimiz arasında kendine tabi ki yer bulur. Özellikle ritimle alakalı çalışmalar çocuklarımızın müzik kulağının gelişmesi için son derece önemlidir. Vurmalı çalgılarla yapılan rtim çalışmaları çocuğumuzun duygusal ve mental dünyasına olumlu yönde katkı sağlayacaktır.


YAZ KAMPI BEDENSEL AKTİVİTELER

Yaz kampı içerisinde çocuklarımızın sportif olarak Yüzme, Basketbol, Tenis, gibi branşlar bulunur. Çocuklar kitap okumaktan çok da uzak kalmamaları için tiyatro etkinliklerimiz gibi şiir dinletileri etkinlikler de bulunmaktadır. Hocalarımız ve kampçılar belirledikleri pasajları, şiirleri dinleti için hazırlanmış ortam eşliğinde arkadaşlarına sunarlar.  

yaz kampı çocuklarımızın sadece bedensel olarak güçlenmesinin yanı sıra aynı zamanda ruhsal ve mental olarak da olumlu yönde gelişmiş ve sosyal ve akademik  hayata kendini hazırlamış çocuklar olarak geri dönmelerini sağlar.

Hiç yorum yok: