20 Haziran 2018 Çarşamba

İSTANBUL YAZ OKULU NEREDE?

İstanbul yaz okulu Anadolu Yakasında, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı, yaklaşık 50 dönümü de Marmara Üniversitesi tahsis edilmiş ve  1. Derece SİT alanı olan İstanbul Yaz Okulu, Şevket Aktalay sürekli Eğitim Merkezinde düzenlenmektedir.

Spor aktiviteleri olarak Yüzme, Tenis ve Basketbol branşlarında çalışmalar yapan çocuklarımız etüt faaliyetleri İzcilik, Kampçılık, Çadır Kurma, Resim Müzik gibi etkinlikler yapılacaktır.



Aquakamp  İstanbul Yaz Okulu, Üsküdar Validebağ Korusu ya da Adile Sultan Korusuda yapılamktadır. Çocuklarımıza uyguladığımız programlar, İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan ve 330.000 m2 alana sahip olan, İstanbul'un Anadolu yakasının ikinci en büyük korusunda icra edilir.

İstanbul yaz okulu, Yapılacak düzenleme dahilinde Üsküdar Validebağ Korusu'nda Survivor yarışma parkurları ve okçuluk, çadır kurma etkinlikleri olacaktır. İstanbul yaz spor okulu, çocukların serbest zamanında eğleneceği, oyun oynayabileceği ve spor yapabilecekleri alanları ile İstanbul Anadolu Yakasının Dğayla iç içe olduğu en büyük ağaçlık alana sahip yer konumundadır.

Aquakamp Yaz Spor Okulu çocuklarımıza tam da velilerimizin istediği şekilde hem şehirde hem de doğayla beraber aynı ortamda yaz okulu düzenlemektedir.İstanbul yaz okulu, yaz tatili başlarken, Okul dışı eğitimin yapılacağı en güzel programı sunmaktadır. İstanbul yaz okulları olarak zamanı en iyi şekilde değerlendirerek hazırladığımız programla onların eğlenirken öğrenmelerini sağlıyoruz.

Hiç yorum yok: