20 Mart 2018 Salı

YAZ GENÇLİK KAMPI


Okul dışındaki en iyi eğitim ve eğlence alanlarıdır. Yaş grubundaki çocukların takım çalışması içerisine girebilmesini ve de bireysel becerilerini geliştirmesini sağlaması ve dostluk duygularını geliştirmesi açısından yaz kampları çok önemlidir.

Yaz kampları çocukların ilgi alanlarına göre içerisinde farklılıklar göstermektedir. Bu sayede kendi yaş grubuna uygun ve keyifli vakit geçirebileceği yaz kampları rahatlıkla bulunabilmektedir. Kamplar kendi içerisinde kategorilere ayrılabildiği gibi yaz gençlik kampı da kendi içerisinde çeşitlere ayrılmaktadır. Bu sayede çocuğunuzun hoşuna gidecek yaz kampını kolayca bulabilirsiniz. Yaz kampları içerisinde yer alan kamp türleri;

·         Doğa kampı,
·         Deniz kampı
·         Yüzme kampı
·         Sörf kampı

Yaz kampı kategorisi içerisinde yer almaktadır.
Yaz kamplarının en önemli özelliği, bütün bir sene boyunca derslerden yorulmuş, enerjisini doğru şekilde yönlendirememiş olan çocukların yaz boyunca eğlenmelerini, kendilerini bir sonraki eğitim öğretim dönemine hazırlamalarına en önemli destekçi pozisyonundadır.

AİLELER NE İSTİYOR

Aileler için ise çocuklarının eğlenirken aynı zamanda kendilerini keşfetmelerini, arkadaşlık ilişkilerini kuvvetlendirmelerini ve yeni okul dönemine güzel bir şekilde başlamalarına yardımcı olduğu için yaz kampları önemli bir konumdadır.

Hiç yorum yok: