16 Mart 2018 Cuma

Tatilde Yükselen Trend Gençlik Kampları

Tatilde Yükselen Trend Gençlik Kampları;

Tatilde yükselen trend gençlik kampları yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 5.000 öğrenci Uluslararası yaz gençlik kamplarına katılıyor. Gençler ileri de iyi bir yönetici olmak için yaz tatili döneminde gençlik kampları tercih etmekte.

GENÇLİK KAMPLARININ FAYDALARI NELERDİR

Gençlik Kampları, Dil, Kültür, Çevre, Sosyal ve Sportif etkinliklerin olduğu bu aktivitelere katılım oldukça yüksek olmaktadır. Kendi alanlarında desteklediği programlarla da onların kişisel gelişimlerine destek sağlıyor. İlerde ki hayatlarında iyi bir yönetici olmak için kendine güven konusunun geliştirildiği programlardır. Gençleri gelişiminde okul dışı eğitimin önemli katkıları bulunmaktadır.

GENÇLİK KAMPLARINDA HANGİ AKTİVİTELER OLMAKTA

Gençlik Kampı programına katılan öğrencilerimizi oldukça fazla aktivite bulunmaktadır. Bunlar Su Sporları, Okçuluk, Paintball, Binicilik, İp Parkuru, İzcilik, Kampçılık, Dalış ve Tarihi- Turistik geziler kampçılara unutulmaz anlar yaşatmaktadır. Bu aktiviteler dışında öğrencilerin gelişimini desteklemek için gece etkinlikleri olarak Tiyatro, Karoke gibi programlar düzenlenmektedir.  Program gündüz ve gece aktiviteleri olarak öğrencilerin katılımı ile gerçekleşmektedir.


GENÇLERİN SOSYALLEŞMESİ AÇISINDAN BULUNMAZ BİR FIRSAT

Özellikle ergenlik çağındaki çocukların sosyalleşmesi ve kendilerini geliştirmesi programlarda yer almaktadır. Kampçılar yeni arkadaşlıklar kurarak uzun yıllar sürecek dostlukların temelini burada atarlar. Yurt içinden ve Yurt dışından gelen yüzlerce öğrenci kendi kültürlerini tanıtma fırsatı bularak sosyalleşmeleri sağlanır. |Tatilde yükselen trend gençlik kampları

İNGİLİZCE DİL GELİŞİMİ KAMPLARIN ORTAK ÖZELLİĞİ OLMUŞTUR
Öğrenciler İngilizce dilini geliştirmek için illa yurt dışına gitmeleri gerekmiyor. Gençlik Kampına katılan öğrenciler özellikle yurt dışından gelen kampçılar la İngilizce pratik yapma fırsatını yakalarlar. Gençlik Kampları programlarında yaklaşık 50 saatlik İngilizce eğitimi görmektedir. Ancak bildiğiniz gibi bu eğitimi desteklemek için İngilizce pratik yapmanı en iyi yolu Gençlik Kamplarıdır.
Türkiye Yaz Gençlik Kampı konusunda sizlere önereceğim en iyi kamp kuruluşu olan aquakamp 25 yıldır öğrencilerimize hizmet vermektedir. Uzun yıllar organizasyonlarını aralıksız sürdüren ve 1.000 lerce öğrencimizin katılımı ile gerçekleşen bu kampları emniyetli ve güvenli bir şekilde hizmetlerini tamamlamıştır. Haydi Gençler Kamplara katılmaya....

Hiç yorum yok: