13 Mart 2018 Salı

İSTANBUL YAZ OKULU BAŞLIYOR



İstanbul Yaz Okulları Başlıyor, Yaz tatilinde çocukların eğlence ve eğitimin birlikte olduğu bu tür yaz okulları bir çok spor dalını içinde barındırıyor. İstanbul ili içerisinde bulunan en iyi yaz okulu nerede ve nasıl gidilir. Yaz okulu ücretleri neye göre belirleniyor, Tüm merak ettiklerinizi sizler için araştırdık.

İSTANBUL YAZ OKULU NEREDE?

İstanbul ilinde iyi bir yaz okuluna çocuklarınızı göndermek için iyi araştırma yapmanızda yarar vardır. Biz size Anadolu Yakasında yaklaşık 20 dönümlük bir arazi üzerinde, Doğa ile baş başa olan aquakamp yaz okulunu önermekteyiz. Bu Yaz Okulu Üsküdar ilçesi Altünizade semtinde Şevket Aktalay izci okulunda yapılmaktadır.

İSTANBUL YAZ OKULU ANTRENÖRLERİ NASIL SEÇİLMEKTE

Öncelikle Antrenör seçimlerini yaparken belgeli olmalarına dikkat edilmektedir. En verimli ve önemli özelliklerinden biri de Spor Akademisi mezunu olmalarına dikkat ediliyor. Bir diğer konuda çocuk psikolojisi eğitimi almış olmaları ve çocuklar ile iletişimde etkili yol izlemelerine neden olmaktadır.


İSTANBUL YAZ OKULU PROGRAMI NASIL YAPILIYOR

Çocukların tatil döneminde olduğu unutulmadan eğlenerek öğrenmeleri sağlanmaktadır. Program takım ruhunu geliştirirken katılımın artırılması hedeflenmektedir. Çocukların gelişimdeki öneceliği kendi ayakları üzerinde durması ve öz güven kazanmalarını amaçlamalıdır. Program yapılırken çocukların istekleri unutulmamalıdır. Çocuklar bu programlarda yarışma ve ödüllendirme istemektedir.

İSTANBUL YAZ OKULU KAÇ HAFTA SÜRMELİ

İstanbul yaz okulu düzenlerken en verimlisi 4 haftalık olmaktadır. Bu dönemleri tam gün yada yarım gün şeklinde yapılmaktadır. Dört haftalık düzenlenen programda spor branşları ve etüt bulunmaktadır. Mümkünse yaz okullarında ders yapılmamalı bunun nedeni çocuklarımızı tatil de deşarj olmalarını sağlamaktır. Böylelikle yeni eğitim ve öğretim yılına iştahlı başlayacaklardır.

Hiç yorum yok: