8 Ekim 2018 Pazartesi

JİMNASTİK NEREDE

Jimnastik nerede ve nasıl giderim. En iyi jimnastik kursları ve güvenilir bir salon araştırması yapıklarını jimnastik dersine gönderen bir veli ile görüşmek en iyisi olabilir.



KULÜP MÜ? YOKSA KURUM MU?

Evet bu sorunun en iyi yanıtı biraz da deneme yanılma yolu ile olmaktadır. Bazen kendisini kurum olarak tanıtan bir kurs yeterli olmayabiliyor. Siz kurum olunca daha güvenli olarak düşünebilirsiniz. Eğer çocuklarınız performans olarak jimnastik yapsın istiyorsanız o zaman kulüp olmasında yarar vardır.

İYİ BİR JİMNASTİK KULÜBÜ NEREDE VAR?

Biz size İstanbul da yaşıyor ve Anadolu yakasında ikamet ediyorsanız Zeynepkamil/ Üsküdar semtin de aquakamp kulübünün kendi salonunda verdiği çalışmalarda çocuklarınızı rahatlıkla teslim edebilirsiniz. 25 Yıldır düzenlediği jimnastik kurslarına katılan sporcular şimdi Milli takıma hizmet vermektedir.

JİMNASTİK KURSUNA NASIL GİDİLİR?

Jimnastik Kursu için Kadıköy, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy semtlerinde toplu taşıma ile askerlik şubesi durağında inerek ulaşabilirsiniz. Kendi aracınız ile geldiğinizde Aileler otoparkı ücretsiz kullanabilmektedir. Ayrıca metrobüs yada metro ile Avrupa yakasından gelen öğrencilerimiz mevcuttur.


Hiç yorum yok: