26 Ekim 2018 Cuma

EN İYİ YÜZME HAVUZU NEREDE?

EN İYİ HAVUZ ARAŞTIRMASI NASIL YAPILMALI?

hep bu sorunun cevabını aramış olabilirsiniz her zaman en iyi havuz size yakın olanı olmayabilir. Dikkat ettiyseniz bazı aileler yada kişiler oldukça uzaktaki havuzları tercih etmektedirler. Bu tamamen sizin beklentilerinize hitap etmenizden kaynaklanmaktadır.

HAVUZ TERCİHİNDE HİJYEN

Size uygun bir havuzda aradığınız en önemli özelliklerden biri de hijyen olmaktadır. Havuz temizliği sağlık açısından oldukça önemlidir. Ortak kullanım alanlarını daima hastalık kapmaya müsait ortamlardır. Bazen sabahtan akşama kadar 1.000 ila 1.500 kişi havuza yada su kaydırakları veya otel hac havuzlarına girmektedir. Bu da devir daim yada ph klor seviyesini düşümesine neden olur. Bu gibi durumlarda mikrop üremesi için ortam müsait olmakta ve insanların hastalık kapmasına neden olur.

YÜZME EĞİTİMİ İÇİN DAHİ HİJYENİ SORGULAYIN 

Yüzme kursu aldığınızda havuzu kullanan kişi sayısı az olsa dahi hijyen bozulabilir. Sadece ilaçlama değil bu bir kültürle alakalı durumdur. Alacağınız eğitim yada havuz kullanımı öncesi ve sonrası duş almanız ve ayak havuzlarındaki ilaçlı suya ayaklarınızı basarak mikroplardan kurtulabilirsiniz.


İSTANBUL DA EN İYİ HAVUZ NEREDE?

İstanbul Anadolu Yakasında en iyi havuzlar arasında Burhan Felek spor tesisleri içerisinde Galatasaray havuzunu hem kullanım, hem de yüzme kursu almak için profesyonel dahi yüzücüler kullanmaktadır.  Rahatlıkla burayı tavsiye etmekteyiz aquakamp spor kulübü de burada çalışmalarını sürdürmekte ve Milli takımlara yüzücülerini hazırlamaktadırç 










Hiç yorum yok: