9 Ekim 2018 Salı

İSTANBUL YAZ KAMPI NEREDE?

Öncelikle çocuklar için güvenilir bir kamp araştırması yaptığınızda size en yakın ve referans alacağınız bir yer olmasına özen gösterin. Saatlerce servis aracında yolculuk yaparak gidilen kamp merkezi sağlıklı olmayacaktır. İşte size en iyi kamp yerinin tarifi

KAMP MERKEZİNE AVRUPA YAKASI ULAŞIMI
Yaz kampı denince akla her zaman tecrübe ve güven veren aquakamp gelmektedir. Gençlik kampları maratonu her yıl İstanbul dan başlıyor. İstanbul Gençlik kampı, Tüm semtler olan  Avrupa Yakasından, Sarıyer, Bakırköy, Zeyninburnu, Beşikteş, Levent, Etiler, Bahçeşehir gibi semtlerden Öğrencilerimiz katılmaktadır.

ANADOLU  YAKASI ULAŞIMI NASIL OLUR
Anadolu Yakasından Başta Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy, Ataşehir, Kartal gibi semtlarden Katılan Kampçılar hep beraber İstanbul dan gelen öğrencilerle buluşup  Sabiha gökçen Hava Alanından Uçakla Antalya Hava Alanına iniş yaparak Yurt İçi ve Yurt Dışından gelen Öğrencilerle toplanırlar. Buradan Otobüslerle Hareket ederler.

ANTALYA KAMP MERKEZİ ULAŞIMI
Kampçılar Servislerle Kemer- Çamyuva da Bulunan Gençlik Kampı merkezine Ulaşırlar.
Antalya da bulunan Gençlik Kampı merkezi tüm Dünyanın en güzel sahillerine sahiptir. Kamp merkezinde Binicilik Eğitimi, Dalış, Paintbal, Su Sporları, Tarihi Turstik Geziler ve Yat Turu Olacaktır. Kampta Başta İngilizce, İzcilik, Kampçılık, Okçuluk gibi Alternatif sporlarda mevcuttur.

Hiç yorum yok: