1 Eylül 2018 Cumartesi

SON YILLARIN YÜKSELEN DEĞERİ GENÇLİK KAMPLARI

Okuların kapanması ile başlayan yaz tailinde çocuklar ve gençler ne yapmalı diye düşünüyorsanız, Tam öğrencilere göre bir Gençlik Kampına gidebilirsiniz. aileler  içinde bulunmaz bir etkinlik olacaktır.

OKUL DIŞI EĞİTİMİN VAZGEÇİLMEZİ YAZ KAMPLARI

Okul dışı eğitimin bir parçası olan Yaz Kampı ve Gençlik kampları tam çocukların isteklerine hitap etmektedir. Doğada kamp yapma, Biniclik, Su Sporları, İp parkurları, Sörf, Kamp ateşi ve bir çok etkinlik bulunmaktadır. Yurt içi ve yurt dışından gelen 100 lerce öğrenci Gençlik kamplarında buluşmaktadır. İngilizce dil gelişimi için bulunmaz bir fırsat olmakta ve yabancı öğrencilerle, İngilizce pratik yapmaktadır. Spor faaliyetlerinin bolca olduğu bu kamplarda sosyalleşme ve isteğe bağlı olarak seviyenizi geliştirebilmektesiniz.

GENÇLİK KAMPINI AİLELER NEDEN TERCİH EDİYOR?

Ailelelerin son yıllarda oldukça çok tercih ettiği bir program olmakta ve yazın tatilde boş duracaklarına yaşıtları ile tatil yapmaları açısından gönderdikleri Gençlik Kampı kapılarını her yıl yaklaşık 3.000 öğrenciye açmaktadır. Odalarda 3-4 kişi ahşap evlerde konakladıkları bu kamplar genellikle Doğa kampı yada deniz kampı olarakta tercih edilmektedir.


HAYDİ ÇOCUKLAR GENÇLİK KAMPLARINA

Öğrenciler de haklı olarak özellikle gençlerin tercih ettiği bu tip kamplarda, Anne ve Babaları başlarında olmadığı için onlara hitap eden programları eğitmenler kontrolünde katılmakta ve özgürce davranmaktadırlar. Bu da gençlelere çok cazip bir tatil fırsatı vermektedir. Genç kampçılar kendi yakları üzerinde durmayı öğrenmekte ve ilerde bu birikimleri onları lider olma fırsatı sunmaktadır.

Gençlere yönelik bu Programlara katılmak için tecrübeli ve uzman kadrosu ile sizlere hizmet veren aquakamp.com dan detaylı bilgi için bu sayfayı ziyaret ederek işe başlayabilirsiniz.İyi kamplar dileği ile!!!

Hiç yorum yok: