24 Eylül 2018 Pazartesi

YAZIN EN ÇOK TERCİH EDİLEN YAZ KAMPI

NEDEN YAZ KAMPI?

Yazın en çok tercih edilen ve gidilen yaz kampı olmaktadır. Aileler 2019 yaz döneminde çocukları için ve okulların kapanmasının yaklaştığı bu günlerde yaz kampı araştırmasına başladı. Yaz tailinde çocuklar ve gençler kendi yaşıtları ile tatil yapma fırsatı yakalamaktadır. Öğrencilerin özelliklerine göre gönderebileceğiniz yada size hitap eden mutlaka bir yaz kampı vardır.

ÇOCUKLAR İÇİN  VAZ GEÇİLMEZ AKTİVİTELER
Yaz Kampı tatili çocukların özlemle beklediği bir çok aktivite ve sporu bir arada bulması anlamına gelmektedir. Bu sporlar özellikle Yüzme, Basketbol, Tenis, Sörf, Su sporları, Dalış olmaktadır. Ayrıca yapılan etkinlikler arasında Çadır Kampı heycan ile beklenmekte ve Kamp ateşi başında söylenen şarkılar, sohpetler güzel anılar bırakmaktadır.


EN ÇOK ULUSLARARASI ORGANİZASYON TERCİH EDİLMEKTE

Evet özellikle yurt dışına çıkamayan yada çocuklarını gönderemeyen veliler bu tip kampları tercih ediyor. Kamplara yurt içinden yada yurt dışından yaklaşık 700 öğrenci katılmaktadır. Gençlik kamplarında İngiltere, Almanya, Hollanda, Fransa gibi ülkelerden gelen kampçılar katılmaktadır. Burada İngilizce dil gelişimi için bulunmaz bir ortam oluşmaktadır. Yabancı öğrenciler ile ve yerli öğrenciler İngilizce pratik yapmaktadır. Ayrıca sosyalleşme için çok güzel ortam oluştuğu ve yeni arkadaşlıklar kazanılan kamplardır.

Hiç yorum yok: