6 Aralık 2017 Çarşamba

GENÇ KAMPÇILAR YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR!

Eğitim ve öğrenim sezonu bitiyor ve Yaz Tatili yaklaşırken Genç kampçılar için hazırlıklar başladı. Kampın güzel geçmesi ve kamp seçimi oldukça önemlidir. Kamp alanı kadar, Kampta bulunan Konaklama, Oda arkadaşları, Kampa gelenler kafa dengi çıkmazsa o kamptan hiç zevk alnmaz. Yurt içi ve yurt dışından gelen gençlerle Ortak zevkleri paylaşacağınız yaşıtlarınızla çok daha unutulmaz bir kamp yaşanabilir.


Ülkemizde Yapılan kamp programları artık oldukça zevkli geçmekte ve gençlerin gelişimine önem verilmektedir. İster spor kampları olsun, İster İngilizce dil kampları olsun gençlerin hem eğlendiği, Hem öğrendiği organizasyonlar olarak önümüze çıkmaktadır.

Kampa katılım için başvurular şimdiden başladı. Kamplara başvuru için aquakamp kayıt formunu doldurmanız yeterli olmaktadır. Her yıl Gençlik Kampı'na 500'e yakın gençlerimiz başvurmakta ve burada yeni dostluklar kazanarak hayatlarına devam etmektedir. Gençler için yapılan yeni organizasyonlara yapılan eklemeler Kişiliklerini geliştirici çalışmalar olarak göze çarpmaktadır.

Sizde Çocuklarınızın Okul dışı zamanlarda boş kalmasını istemiyorsanız. Ülkemizdeki en bilindik ve güvenilir aquakmp programlarından birine gönderebilirsiniz.

Hiç yorum yok: