1 Aralık 2017 Cuma

GALATASARAY YÜZME KURSU NEREDE?


İsim olarak, Galatasaray Ergun Gürsoy Olimpik havuzu olarak'ta geçmektedir.Anadolu Yakası Üsküdar ilçesi Burhan Felek Spor Kompleksi içinde bulunan Galatasaray Yüzme Havuzu tesislerinde Yüzme kursu ve Özel yüzme dersi çalışmalarımız devam etmektedir. İstanbul'un her yerinde kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yakın bölgelerden Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy ve Ataşehir civarından ulaşım imkanı mevcuttur.

GALATASARAY YÜZME HAVUZUNA NASIL GİDİLİR?

Galatasaray Olimpik yüzme havuzu, Yetişkin ve çocuk yüzme Kursları aylık üyelik Kayıtlarımız yıl boyu devam etmektedir. Yüzme kurslarına katılım hafta da iki gün birer saat olarak olmaktadır. Yüzme dersleri üç Kademeden olmaktadır.Yüzme bilenler, orta seviyede olanlar ve yüzmeyi hiç bilmeyenler şeklindedir.


YÜZME KURSUNDA GURUPLAR KAÇ KİŞİDEN OLUŞUYOR?

Derslerde Guruplar maksimum 5 - 6 kişiden oluşmaktadır. Yüzme kursuna başlamada, belli bir tarih aralığı yoktur. Havuzun soyunma odaları ve derinliği 2,00m dir. Su sıcaklığı normal hava sıcaklığına göre ayarlanmaktadır.

Galatasaray yüzme havuzu yüzme kursu için önceden eğitimleri randevu alarak izleyebilirsiniz. Yetişkin ve çocuk yüzme kursu programı 1 aylık fiyatları günceldir.


İLETİŞİM ADRESİ

Burhan Felek Galatasaray Olimpik Yüzme Havuzu Adresi :
Burhan Felek Spor Kompleksi, Nuhkuyu Caddesi,
Üsküdar Askerlik Şubesi yanı, Üsküdar - İstanbul

Hiç yorum yok: