8 Ocak 2018 Pazartesi

YÜZME EĞİTİMİNDE ANTRENÖRÜN ÖNEMİ

YÜZMEYE ÖZEL ANTRENÖR

Yüzme eğitiminde yaşam koçunun önemi artık tartışılmaz. Yıllardır yüzme sporu ile yakından ilgilenmiş bir insan olarak her zaman desteklediğim bir konu olmuştur. Başarıya sadece tek başınıza ulaşma şansınız oldukça az olmaktadır. Yüzme sporunda başarıya giden yollardan biride iyi bir koç ile çalışmaktır. Aslında yüzmenizi geliştirmek ve başarı için her zaman size ait koça ihtiyaç duyulmaktadır.


MOTİVASYON İÇİN YÜZME KOÇU

Özellikle performans sporu yapan kişilerin bir kendilerine ait özel koçu bulunmaktadır. Bu isterse yüzmeye yeni başlayanlar için de durum değişmez etkisi her zamanınkinden fazladır. Yüzme Tekniklerini, Taktiklerini, Eksiklerini araştırmak ve dışarıdan bir extra göze ihtiyaç vardır. Yüzücüye psikolojik destek vermek yaşam koçunun görevleri arasında yer almaktadır. Başarı için motvasyon sağlama ve geliştirme koçun yapması gereken bir diğer konu başlıkları arasındadır.  Yüzme koçluğu konuşmaktan fazlasını yapacağınızdan emin olabilirsiniz.  Koç ile Yüzme geleceğinizi değiştirmek için radikal, heyecanlı ve eğlenceli adımlar atarsınız.

BAŞARIYA GİDEN YOL YÜZME KOÇUNDAN GEÇER

Başarıyı yakalamak ve tam olarak ne istediğinizi bulmayı yüzme koçu size rehber olacağından daha kısa yoldan yakalamanızı sağlayacaktır. Başarı için Yüzme Kursu yüzücülerde bir çok eksik ve desteğe ihtiyacı olduğunu herkes bilmektedir.  Bunun en iyi örneği teknik değiştirmenin dışarıdan bir çift göze ihtiyaç olmasıdır.  Yüzme koçuyla tam olarak eksikliklerinizi bulabilir ve düzeltebilirsiniz. 



YÜZME KOÇU İLE TEKNİK GELİŞİM İÇİN PLAN YAPMALISINIZ

Gerekli teknik konuları tespit ettikten sonra da nasıl düzelteceğiniz konusunda bir plan yapabilirsiniz. Hedefe giden yolda birlikte yapacağınız teşhisleri doğru koyabilir ve çözebilirsiniz.  Yüzme koçu ile Konuşarak, ortaya çıkan birkaç düşünceyle birlikte ilk adımı atarak hedefe ulaşmayı kolaylaştırmada önemli bir adım atmış olursunuz. Sonraki Yüzmenizi planlayarak istediğiniz başarıya ulaşırsınız.

Hiç yorum yok: