3 Ekim 2017 Salı

ÜSKÜDAR JİMNASTİK KURSUNA NASIL GİDERİM?

Jimnastik kursuna nasıl giderim sorusunun cevabını bu yazımızda bulabilirsiniz.Üsküdar İlçemizde bulunan Burhan Felek Spor Kompleksi karşısında sağlık meslek lisesi salonunda bulunmaktadır.    İstanbul Anadolu Yakasın da  çalışmalarını aquakamp spor kulübü olarak devam etmektedir. Burhan felek tesislerinde  Üsküdar Kubbe salon da Jimnastik kursları düzenlemektedir. 
Bu aquakamp jimnastik kursu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yapmaktadır. Üsküdar Yüzme havuzu Üst kısımda yer alır,  Aqua Spor kulübü Bu tesislerde Yaz ve Kış olmak üzere, her yaş grubuna yönelik jimnastik Kursuna  devam etmektedir.
Aqua Spor Kulübü, İstanbul Anadolu Yakasında derslerimizin dışında, Yarışmacı Sporcu yetiştirerek Jimnastik Milli Takımına jimnastikçi  vermiş bir kulüp tür.
Üsküdar Jimnastik  Okulu üyeliklerini aylık üyelik olarak kayıtlarını yaptırabilirler. Jimnastik kursuna Katılımlar hafta da iki günlük programlar şeklinde yapılır ve 8 derslik paket şeklindedir.
Sizlerde Üsküdar ve civarında ikamet ediyorsanız çocuklarınızı güvenle aquakamp'ın düzenlediği programlara gönderebilirsiniz.

Hiç yorum yok: