18 Ekim 2017 Çarşamba

JİMNASTİK VE SPOR

JİMNASTİK VE SPOR

Jimnastik ve sporun çocuklar üzerinde hem kız hem de erkeklerde fiziksel ve ruhsal gelişimi olumlu yönde sağlayan özellikle başlama yaşı 3 – 10 yaş arası olan çocuklara gelişimi için yaptırılan bir aktivitedir.

Cimnastik sporu çocuklar üzerinde pozitif etki yapmaktadır. Aynı zamanda estetik ve göze hoş gelen bir spor olmakla beraber kas ve koordinasyonu gelişimine önemli katkısı olmaktadır. Çocuklarda sağlıklı yetiştirmek için öz güveni yüksek bireyler yetiştirmek içinde yapılmaktadır.

Bunu için de Cimnastiğe küçük yaştan itibaren başlamak gerekir. Her çocuk için en iyi baslangıçlardan biridir. Aileler çocuklarına, kendilerini kanıtlamaları için fırsat vermelidir Jimnastik yaparak onlardaki yeteneği ön plana çıkartmalarına izin vermek gerekir.

Yetenekli çocukları seçen Antrenörler jimnastik sporunda lisanslı birer Cimnastikçi yetiştirerek Milli takıma yeni sporcular yetiştirmektedir. Bu sporcular neden sizin çocuğunuz olmasın. Fiziksel yapının şekillenmesi sporda ve jimnastikte çocuk yaşta olduğunu unutmamak gerekir.


Düzenli egzersiz yapan çocuklar düzenli beslenir, iyi bir uyku çeker ve hayatını iyi planlar. Jimnastikte sadece sağlıklı bir vücut değil sosyalleşerek daha iyi bireyler yetişmesine sebep olmaktadır. Tüm bunların gelişimi için Sizde çocuğunuzu vakit kaybetmeden bir Jimnastik Kursu olan aquakamp kulübüne gönderebilirsiniz.

Hiç yorum yok: