20 Ağustos 2018 Pazartesi

BAYANLAR İÇİN ÖZEL YÜZME DERSİ

Yüzme kulübünde bayan hocadan özel yüzme dersi alabilirsiniz. Ülkemizde, bayanlar örf ve adetlerimiz doğrultusunda veya bayan hocadan ders alırken daha rahat ettikleri için tercih etmektedirler.Havuzumuz yanlız bayanlara açık değildir.Havuz herkesin Kulandığı karma bir havuzdur.

Yüzme Kursu  muzda hoca tercihinizi özel dersler için bayan hocadan bayanlara yüzme dersi alabilirsiniz. Havuz herkese açık olmakla Yüzme birlikte bayan hoca tercihinde olanlar Özel derslerde Bayan Antrenör isteyebilir. Ancak Havuz tamamen bayanlara kapanmıyor.Aqua spor kulübünden bayan Antrenör Konusunda uzman deneyimli tecrübeli Bayan hocalarımız yüzme bilmeyen veya teknik öğrenmek isteyenlere ders vermektedir.Özellikle Özel yüzme dersinde, bayan hocadan kurs almak isteyenler bize rahatlıkla ulaşabilirler.

Bayan Kursiyerlerimiz bu kurslardan faydalanmak için havuz içerisindeki mayo, bone, yüzücü gözlüğü gibi kurallara uymak durumundadır. Yüzme Dersi Aquakamp spor kulübü yüzme kurslarına katılan bayan öğrencilerimiz, bize geldiğinde fiziksel ve zihinsel bir problemi olmadığı taktirde muhakak yüzmeyi öğrenirler, bu bizim uzmanlık alanımızdır. 26 yıllık tecrübemizle bayanlara Özel yüzme dersi vermekteyiz.

Hiç yorum yok: