31 Ağustos 2017 Perşembe

2017- 2018 JİMNASTİK KURSU BAŞLIYOR

Çocuklarımızın çok eğlendiği ve eğlenirken yapabilecekleri en güzel sporlardan biri olan Aquakamp jimnastik Kurslarımız AQUA SPOR KULÜBÜ salonunda başlıyor.

Yılda yaklaşık 500 çocuğumuz Aquakamp jimnastik Kurslarına katılarak hem diğer sporlara alt yapısını oluşturuyor, Aynı zamanda yetenekli iseler Lisanslı olarak hazırlanıp yarışmalarda ve çeşitli branşlarda boy göstermek için kıyasıya rekabet içerisine giriyorlar.

Aqua Spor Kulübü salonunda yeni sezon seçmeleri ve testleri yerli ve yabancı hocalar gözetiminde yapılmaktadır. Aileler çocuklarını bu spora yazdırırken öncelikli amaçları streslerini atsın ve fiziksel olarak güçlenmelerini sağlamak oluyor.

Kış jimnastik okulu bu yıl yeni Antrenman programları ile  çocuklarımızı istediğimiz ölçüde geliştirecek şekilde düzenlendi. Hoby guruplarından, Performans guruplarına ve yarışmacı olarak katılım yapabilirsiniz. Kış sezonunda, eğitim ve öğretim dışında kalan zamanlarda haftada 2 saat jimnastik sporuna ayrılacak zaman hem çocuklar için hemde veliler için faydalı olacaktır.

Tüm çocuklarımızı Aqua kampın jimnastik salonuna bekliyoruz. Haydi çocuklar aquakamp jimnastik Kursuna.

Hiç yorum yok: