23 Nisan 2017 Pazar

YAZ OKULUNDA NE GİBİ BEKLENTİLER OLMALI

İstanbulda Yaz okulu araştırırken yer ve konum, arayacağınız özellikler arasında gerçekten vaat edilen Aktiviteler yapılıyormu, Bunları kontrol etmelisiniz.

Yaz okulu seçerken öncelikle size yakın olmasına özen gösterin. Ne gibi hizmetler veriliyor,Günde kaç saat ve haftanın kaç günü eğitim veriliyor,Eğitmenler akademi mezunu mu ve yeterlilikleri var mı? Yaz okulu çocuğumuzun enerjisini doğru Kullanmasını sağlamak ve açığa çıkarmak amacıyla bir takım Aktiviteler in yapıldığı sosyal konuların paylaşımı ve Etkinliğin yapıldığı yerdir. Yaz okulunda, Bu amacın beklentilere  cevap vermesi gerekir.

Böyle  merkezler çocuğumuzun mutlu olacağı ve arkadaş edineceği,Sağlıklı ilişki kurmalıdır. Bu araştırmalar la daha iyi seçim yapmalı,Kısacası beslenmeden,Temizliğine,Eğitmenlerin yeterlimi,okulun Kapasitesine kadar dikkatle incelemeli ve böyle seçim yapmak, mümkünse bu Seçimi çocuklarımızı yaz okuluna götürerek beraber yapmak en doğrusudur. sizlere daha sağlıklı seçim yapma konusunda sonraki yazılarda yardımcı olmaya çalışacağım.

Hiç yorum yok: