21 Nisan 2017 Cuma

YAZ KAMPI NEREDE NASIL GİDİLİR ?

Yaz kampı,Türkiye'nin en güzel Tatil şehri olan Antalya ilimizde Çamyuva-Kemer ilçemizizde Kendimize ait Kamp merkezinde düzenliyoruz.Yaz kampı'na katılan öğrenciler,4 Kişilik ahşap bungalowlarda konaklayacaklardır. Yaz kampı merkezi, 10 dönümlük arazi üzerine kurulmuş olan kendimize ait konaklama alanı çocuklarımızın severek zaman geçireceği özel olarak hazırlanmış bir alandır. Gençlik kampı öğrencileri Ayrıca tesis içerisinde Binicilik Maneji , Eğitimli Arap ve ingiliz Atı, Yüzme Havuzu, Okçuluk alanı ve Çeşitli spor alanı bulunmaktadır.

Yaz Kampı merkezi Antalya merkeze 35 km. Hava alanına 50 Km. uzaklıktadır. Öğrencilerimizin konaklayacakları Bungalowlarda , 24 saat sıcak su, Klima ve Tv Bulunmaktadır. Yaz kampı öğrencilerimiz, her odada yaş gurubuna göre üç , dört veya beş kişi olarak konaklayabilirler.

Yaz kampı ulaşımı Yurtiçinden, Türkiyenin çeşitli şehirlerinden ANKARA, İSTANBUL, iZMiR, BURSA, ADANA, MERSiN, HATAY, gibi tüm illerimizden Öğrencilerimiz kampa katılabilirler. Aynı zamanda Gençlik kampına Yurtdışı'ndan Dünyanın her yerinden iNGiLTERE, ABD, ALMANYA, HOLANDA, RUSYA, AZERBEYCAN gibi ülkelerden öğrenciler katılabilir.

Yaz kampına Ulaşımı Uçak,Otobüs veya kendi imkanlarınızla gerçekleştirebilirsiniz. Yaz Kampı olarak Kampçılarımızın her türlü ihtiyaçlarına, cevap verecek şekilde hazırladığımız tesisimizde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

http://aquakamp.com/2017/04/20/yaz-kampi-nerede-nasil-gidilir/

Hiç yorum yok: