26 Haziran 2017 Pazartesi

EN BİLİNDİK YÜZME KULÜBÜ NERESİDİR?

24 Yıllık  Tecrübesi ve Deneyimli kadrosu ile Su Akua spor kulübü Türkiye'de en bilindik yüzme kulübü olmuştur. Eğer Yüzme Kursuna Katılan Kursiyerlerimiz yada performans yüzmesi yapan lisanslı yüzücülerin her zaman tercih yeri olmuştur.

Ailelerin çocuklarını güvenle göndereceği kulüp olan Su Akua spor Kulübü Şu ana kadar 10.000'e yakın sporcu ve kursiyere hizmet vermiştir. 7 den 70' e herkese yüzme dersi veren kulübün bir başka özelliği de uzun yıllardır, Milli takıma sporcu yetiştirmesi ve Ülkemizi Tüm Dünyada başarı ile temsil etmesidir.

KULÜP ÇALIŞMALARI NEREDE YAPILIYOR?

Şu anda Çalışmalarını Ergun Gürsoy Galatasaray Olimpik Yüzme Havuzunda Başarı ile sürdürmektedir. İstanbul Anadolu Yakasında bulunan  bu yüzme havuzunda Yüzme Kursu ve Performans sporundaki yüzücüler Antrenmanlarını sürdürmektedir.

Temel eğitimini alan çocuklarımız içinden, Yapılan testler sonrasında, Yetenekli Çocuklarımız seçilerek lisanslı Sporcu olmaya hak kazanırlar, Artık bu yüzücüler Antrenmanlarla teknik gelişimlerini üst seviyeye çıkartarak geleceğin yıldız sporcuları olmaktadır.

YETİŞKİN YÜZME KURSUNDA EĞİTİM NASIL OLMALIDIR?

Bizim kulübümüz bünyesinde yapılan bir diğer çalışmalardan biride çeşitli durumlardan dolayı yada geçmişte yüzmeyi öğrenememiş kişiler bu kursa katılabilmektedir.

Yetişkinlere yapılan bu kursta önce temel hareketler gösterilir ve Antrenörler model olarak hareketleri gösterir. Bu Yüzme kursları 5 kişilik guruplarla olduğu gibi Bire bir olarak Özel Yüzme Dersi de alabilirler. Kursiyerlerimiz, 8 derslik Paketlerle yüzmeyi kolayca öğrenirler.

Hiç yorum yok: