19 Kasım 2018 Pazartesi

YÜZME KURSUNDA EN ÇOK YAPILAN YANLIŞLAR

YÜZME KURSU ARAŞTIRIRKEN YAPILAN YANLIŞLAR NELERDİR?

Yüzme öğrenmeye karar verdiğinizde yapılan en büyük yanlışlar yapılan reklamların büyüsüne kapılmak. Örnek verecek olursak 1 saat te yüzme öğretilir gibi gerçekle bağdaşmayan reklamlardan bahsediyoruz. Eğer 1 saat te yüzme öğretilseydi antrenöre yada havuza gerek kalmazdı. Özellikle son zamanlarda müşteri bulma telaşı bazı kulüpler için her şey mübahtır durumuna gelmiştir.

HAYATINIZI ACEMİ EĞİTİMCİLERE TESLİM ETMEYİN

Yüzme kursu araştırırken ucuz olsun diye ilerde hayatınıza bile neden olacak kararlardan vazgeçmelisiniz. Yüzmeyi yeterince ve kaliteli öğrenemezseniz deniz yada havuz fark etmez  derin yerlerde tek başınıza yüzemez yada boğulma tehlikesi geçirebilirsiniz. Yani mutlaka antrenörlük belgesi sorup hatta daha önce yetişkinlere yüzme öğretmiş mi? diye sormalısınız.

HAVUZ SEÇİMİ NASIL OLMALI?

Gideceğiniz havuzun öncelikle size ve işinize yakın olması avantajınıza olacaktır. İşten çıkıp trafiği göz önünde bulundurmanızda yarar vardır. Bir çok kulüp özel haller dışında telafi yapmaktan kaçınmaktadır. Diğer önemli konu ise hijyen havuzlar toplu kulanım yeri olduğu için  eğitim alacaksınız diye hastalık kapmayın.

Hiç yorum yok: